7 Ocak 2016 Perşembe

Pegasus'tan indirim fırsatı




Pegasus'tan indirim fırsatı



Pegasus Hava Yolları geleneksel olarak her ayın ilk Perşembe günü başlattığı “Uç Uç Günleri” ile Ocak ayında da Pegasus Plus üyesi misafirlerine yepyeni seyahatler planlamaları için uygun fiyatlarla uçma imkanı sunuyor. Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 7-8 Ocak tarihlerinde www.flypgs.com‘dan, mobile.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan alan Pegasus Plus üyeleri, 8 Şubat - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında tüm iç hatlarda % 30 indirimli uçma fırsatı elde ediyor.

Ocak ayı “Uç Uç Günleri”  indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya mobil site ve Pegasus Mobil Uygulamaları üzerinden programa ücretsiz üye olarak faydalanabilir.
Misafirler, kampanya detaylarına ve Pegasus’un 33 yurt içi, 70 yurt dışı, 40 ülke, 103 noktaya ulaşan uçuş noktalarıyla ilgili bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.
Pegasus Plus nedir?

Pegasus Hava Yolları’nın ücretsiz üye olunabilen ve gerçekleştirilen tüm uçuşlardan bol Uçuş Puan kazandıran uçuş programıdır.
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder